کد مطلب: 346956
فرمانده انتظامي چهارمحال وبختياري:
نه به "اسلحه" فرهنگ سازي شود
تاریخ انتشار : 1404/02/21
نمایش : 18
فرمانده انتظامي چهارمحال وبختياري گفت: فرهنگ "نه به اسلحه" در جامعه ترويج داده شود.
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي هفت چشمه؛ سردار امجديان فرمانده انتظامي چهارمحال وبختياري در مراسم توديع و معارفه فرمانده انتظامي شهرستان اردل اظهارکرد: اولين ديدگاه اين است که شليک اسلحه در مراسم‌ها به يک قبح عمومي و ضدارزش تبديل شود؛ زيرا منافعي ندارد؛ بلکه زمينه‌ساز حادثه، تهديد جان افراد و خشونت است.

امجديان افزود:اگر مردم در پويش نه به اسلحه مشارکت جدي داشته باشند و از اسلحه استفاده نشود امنيت رواني جامعه و مردم تأمين مي‌شود؛ زيرا در طي ساليان اخير شاهد بوديم که در مراسم‌هاي شادي به علت شليک گلوله اين مراسم تبديل به عزا شد يا در مراسم‌هاي عزا افرادي دچار حادثه شدند، بررسي اين اتفاقات نشان از بدون منفعت بود استفاده از سلاح و آسيب‌زا بودن آن است.

وي بيان کرد:بايد از ظرفيت دغدغه‌مندان در حوزه‌هاي مختلف براي تأثيرگذاري بيشتر در پويش نه به تفنگ استفاده کنيم، در حوزه فرهنگ براي تأثيرگذاري بيش‌تر بايد باورهاي اشتباه افراد تغيير پيدا کند تا شاهد تأثيرگذاري بيش‌تر اقدامات فرهنگي براي جلوگيري از آسيب‌ها باشيم.

انتهاي خبر/570ه
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg