کد مطلب: 346839
رئيس مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري مطرح کرد:
تهديدات نرم‌افزاري، چالش‌هاي امنيت سايبري در دنياي ديجيتال
تاریخ انتشار : 1403/12/02 11:48:11
نمایش : 28
مسئول مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري گفت: با پيشرفت فناوري و افزايش استفاده از دستگاه‌هاي ديجيتال، تهديدات نرم‌افزاري به يکي از مهم‌ترين چالش‌هاي امنيت سايبري تبديل شده‌اند.
به گزارش هفت چشمه؛ ياسر بياتي در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي«جهانبين نيوز»، اظهار کرد: در دنياي امروز، تهديدات نرم‌افزاري به يکي از بزرگ‌ترين چالش‌هاي امنيت سايبري تبديل شده‌اند. اين تهديدات شامل انواع مختلفي از نرم‌افزارهاي مخرب مانند ويروس‌ها، تروجان‌ها، باج‌افزارها و نرم‌افزارهاي جاسوسي هستند که مي‌توانند به سيستم‌هاي کامپيوتري و دستگاه‌هاي ديجيتال آسيب برسانند.

وي تصريح کرد: نرم‌افزارهاي مخرب به طور معمول از طريق ايميل‌هاي ناشناس، لينک‌هاي مشکوک و دانلودهاي غيرمجاز وارد سيستم‌ها مي‌شوند و مي‌توانند اطلاعات حساس کاربران را سرقت کنند.

رئيس مرکز فضاي مجازي بسيج چهارمحال و بختياري بيان داشت: يکي از مهم‌ترين تهديدات نرم‌افزاري، باج‌افزارها هستند که با رمزگذاري اطلاعات کاربران، از آن‌ها درخواست باج مي‌کنند تا اطلاعاتشان را بازگردانند. 

بياتي ادامه داد: اين نوع حملات مي‌تواند به سازمان‌ها و شرکت‌ها خسارات مالي و اعتباري جدي وارد کند. به عنوان مثال، حمله باج‌افزار WannaCry در سال ۲۰۱۷ باعث شد تا بسياري از سازمان‌ها و شرکت‌ها در سراسر جهان دچار مشکلات جدي شوند و ميلياردها دلار خسارت ببينند.

وي اذعان داشت: نرم‌افزارهاي جاسوسي نيز يکي ديگر از تهديدات نرم‌افزاري هستند که بدون اطلاع کاربران بر روي سيستم‌هايشان نصب مي‌شوند و اطلاعات شخصي و حساس آن‌ها را جمع‌آوري مي‌کنند. 

بياتي خاطر‌نشان کرد: اين نرم‌افزارها مي‌توانند به هکرها امکان دسترسي به اطلاعات مالي، رمزهاي عبور و اطلاعات شخصي کاربران را بدهند و از اين اطلاعات براي انجام فعاليت‌هاي مجرمانه استفاده کنند.

وي عنوان کرد: براي مقابله با تهديدات نرم‌افزاري، استفاده از نرم‌افزارهاي امنيتي و آنتي‌ويروس‌هاي قدرتمند ضروري است. اين نرم‌افزارها مي‌توانند سيستم‌ها را در برابر حملات مخرب محافظت کنند و از ورود نرم‌افزارهاي مخرب جلوگيري کنند. 

بياتي بيان داشت:  به‌روزرساني منظم سيستم‌عامل و نرم‌افزارهاي امنيتي مي‌تواند به کاهش خطرات ناشي از تهديدات نرم‌افزاري کمک کند.

وي يادآور شد: آموزش کاربران در خصوص شناسايي و جلوگيري از تهديدات نرم‌افزاري نيز بسيار مهم است. کاربران بايد از کليک کردن بر روي لينک‌هاي مشکوک و دانلود فايل‌هاي ناشناس خودداري کنند و از ايميل‌هاي ناشناس با احتياط برخورد کنند. همچنين، استفاده از رمزهاي عبور قوي و تغيير دوره‌اي آن‌ها مي‌تواند به افزايش امنيت سيستم‌ها کمک کند.

بياتي اشاره کرد: همکاري ميان سازمان‌ها و نهادهاي دولتي براي مقابله با تهديدات نرم‌افزاري و افزايش امنيت سايبري بسيار حائز اهميت است. ايجاد قوانين و مقررات مناسب و اجراي آن‌ها مي‌تواند به کاهش تهديدات نرم‌افزاري و حفاظت از اطلاعات کاربران کمک کند.

انتهاي خبر/۱۰۲۰ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg