فوق تخصص ريه، آسم و آلرژي گفت: تحريک سيستم ايمني در افرادي که مدام در معرض آلودگي هوا قرار دارند منجر به ايجاد عفونتهاي تنفسي ميشود.
به گزارش
هفت چشمه؛ شراره رئيسي در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «
جهانبين نيوز»، اظهار کرد: درحال حاضر با توجه به سردي هوا، کاهش بارندگي و ايجاد پديده وارونگي هوا در شهرکرد مردم با آلرژيها مواجه هستند.
وي تصريح کرد: رينيت آلرژيک يا درگيري التهاب بينيها يکي از انواع آلرژي است که بيشتر افراد با آن مواجه هستند، پيشبيني ميشود تا سال 2050 از هر دو نفر، يکي به اين نوع آلرژي مبتلا شود.
فوق تخصص ريه، آسم و آلرژي افزود: يکي از علل بروز آلرژي التهاب بينيها، آلودگي هوا خصوصا در مناطق شهري است.
رئيسي ادامه داد: آلرژنها که عموماً آلايندهها و ذرات معلق در هوا هستند، سيستم ايمني را تحريک ميکنند.
وي افزود: در شهرکرد ذرات 2/5 ميکرون هم وجود دارد و اين ذرات بسيار براي ريه مضر است، چراکه ميتوانند وارد نقاط تحتاني ريه شده و به مخاط ريه چسبيده و ايجاد عوارض کنند.
فوق تخصص ريه، آسم و آلرژي اضافه کرد: ذرات 10 ميکرون موجود در هوا نيز مخاط گلو را آلوده کرده و مشکلاتي براي افراد ايجاد ميکنند، وقتي يک آلرژن وارد سيستم تنفسي ميشود، منجر به آبريزش بيني، عطسه، خارش چشم، احساس درد گلو، سرفه، تنگي نفس و خس خس سينه شده و مشکلاتي را براي فرد ايجاد ميکند.
رئيسي با بيان اينکه احساس سردرد، خستگي، عدم توانايي انجام کار و... نيز از ديگر علايمي است که يک آلرژن ميتواند ايجاد کند، گفت: اين آلرژن ميتواند يک ويروس باشد که سيستم ايمني فرد را تحريک کرده و در افرادي که زمينه آلرژي، آسم و رينيت آلرژيک دارند بهعنوان محرک آغاز بيماري عمل ميکنند.
وي خاطرنشان کرد: تحريک سيستم ايمني در افرادي که مدام در معرض آلودگي هوا قرار دارند منجر به ايجاد عفونتهاي تنفسي ميشود.
فوق تخصص ريه، آسم و آلرژي گفت: تا زماني که آلرژي درمان نشود و آلرژن هم در محيط وجود داشته باشد علائم هم ادامه خواهد يافت.
رئيسي پرهيز از برخورد با آلرژنها را مهمترين درمان آلرژي دانست و بيان داشت: روشن گذاشتن گاز در آشپزخانههاي اپن، استفاده از شويندهها، عطرها و اسپريها، دود اسپند، دود سيگار و... جزء آلودهکنندهها در محيط خانه هستند و منجر به ايجاد آلرژي ميشود.
انتهاي خبر/1026ج