يک مشاور خانواده گفت: پنهانکاري مانند سيمکشي اشتباهي است که در نهايت باعث ايجاد آتشسوزي و نابودي زندگي مشترک ميشود.
به گزارش
هفت چشمه؛ زهرا ابراهيمي در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعي پايگاه خبري تحليلي «
جهانبين نيوز»، اظهار کرد: اگر عشق، اعتماد و صميميت را مانند اکسيژني بدانيم که زندگي مشترک را تقويت ميکند، پنهانکاري مانند سمي است که نابودکننده اين فاکتورها است.
وي تصريح کرد: پنهانکاري مانند سيمکشي اشتباهي است که در نهايت باعث ايجاد آتشسوزي و نابودي زندگي مشترک ميشود، گاهي مواقع در پنهانکاري صورت گرفته کسي مقصر نيست، بهعنوان مثال پنهان کردن احساس که بهصورت ناخواسته در بين زوجين رخ ميدهد اما ميتواند زندگي مشترک افراد را تحت تاثير قرار دهد.
اين مشاور خانواده عنوان داشت: مشکلاتي که در لايههاي زيرين زندگي مشترک پنهان است بلاخره روزي خود را نشان ميدهند و اکثر اوقات به شکل بدي نمايان ميشوند.
ابراهيمي عنوان داشت: وقتي مخفيکاري پيش ميآيد نبايد انتظار داشت زندگي آرام و بدون تنش پيش رود، چون بعد از مدتي يک جرقه کوچک ميتواند منجربه ايجاد بحث در بين زن و شوهر شود.
وي خاطرنشان کرد: پنهان کردن بهنوعي مخالفت کردن با تصميم همسر است و به طرق مختلف رابطه زوجين را تهديد ميکند، پنهانکاري نوعي دروغ خاموش است، چون رو راست نبودن نشانه همپيمان نبودن است.
اين مشاور خانواده افزود: احساس مخالف بودن اگر حل نشده باقي بماند به خشم و نارضايتي مزمن تبديل ميشود و اين يکي ديگر روشهاي تهديد رابطه زوجين است، از همين رو همسران بايد همواره خود را متحد و همپيمان بدانند، هيچ کاري به اندازه صحبت کردن عاقلانه، درست و منطقي نميتواند در حل مشکلات تاثيرگذار باشد.
ابراهيمي عنوان داشت: صحبت درخصوص مشکلات زوجين به آنها کمک ميکند تصميمات آگاهانه بگيرند و نارضايتي در وجود آنها باقي نماند.
وي تاکيد کرد: بيان حقايق در مورد احساسات، مشکلات و... به معناي نقض حريم خصوصي نيست، چراکه اين دو مقوله کاملا متفاوت هستند و مرزهاي بسياري ميان انها وجود دارد.
اين مشاور خانواده خاطرنشان کرد: اگر طرفين در قرارهاي ملاقات، خريد، مهماني رفتن و... همه حقايق را نگويند، به اين معنا است که فرد اقدام به پنهانکاري کرده است.
وي با اشاره به اينکه هر يک از زوجين ميتواند با رفتار خود از پنهانکاري همسر خود جلوگيري کند يادآور شد: اگر زوجين اين توانايي را داشته باشند که همسر خود را حتي اگر کار اشتباهي انجام داده سريعا قضاوت نکنند، بايد در اين موارد به همسر اين اجازه داده شود که از خود دفاع کند و اگر قانعکننده بود مشکل رفع ميشود و اين کمک ميکند، پنهانکاري در زندگي رخ ندهد.
ابراهيمي بيان داشت: اما اگر پنهانکاري بهگونهاي بود که قابل بخشش نبود بايد ريشه و دليل اين اقدام با مراجعه به روانشناس و مشاور مشخص شود.
انتهاي خبر/1026ج