کد مطلب: 346723
نخبه علمي و پژوهش مطرح کرد:
علم، حلال مشکلات اقتصادي و اجتماعي
تاریخ انتشار : 1403/09/04 10:49:08
نمایش : 7
نخبه علمي و پژوهش گفت: با علم و پژوهش بخش اعظمي از مشکلات و آسيب‌هاي اقتصادي و اجتماعي حل مي‌شود.
به گزارش هفت چشمه؛ احمد کاظمي نخبه علمي و پژوهشي در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري «جهان بين نيوز» با اشاره به نارسايي‌ها و آسيب‌هاي مشکلات اقتصادي و اجتماعي در جامعه اظهار داشت: علم و پژوهش حلقه مفقوده بخش اعظمي از مشکلات و نارسايي‌ها و آسيب‌هاي اجتماعي است و قدم گذاشتن در اين مسير و پرداختن به چالش‌ها و موانع موضوعي در جامعه يکي از عوامل انگيزشي و هدفمند خود جهت ورود به اين مسير و طريق برشمرد.

وي افزود: شناخت مسائل و موضوعات پيراموني هر محيطي، يکي از دغدغه‌هاي اصلي انسان‌ها براي کشف راه حل مسائل و کاستن از پيامد‌هاي ناگوار يک پديده است مانند ريشه‌يابي مسأله بيکاري، بايد عوامل پنهان و نامرئي در شکل‌گيري آن مانند شرايط اقليمي را در نظر گرفت.

اين نخبه علمي در ادامه با اشاره به نقش بسيج در حمايت از نخبگان علمي خاطرنشان کرد: بنده به طور منظم و مرتب در برنامه‌هاي عمومي بسيج شرکت کردم و معتقدم بسيج مجموع‌هاي منظم از افراد با اعتقاد به يک طريق واحد است.

کاظمي اذعان داشت: مهمترين شاخصه يک بسيجي جستجوي حل مسأله با استفاده از خرد جمعي است که افراد را دور هم جمع مي‌کند.
وي ادامه داد: شناسايي ذائقه فکري ونيازمندي‌هاي فکري جوانان؛ و ايجاد تنوع و تعدد برنامه‌هاي متناسب با تحولات فکري جوانان باعث جذب و ايجاد علاقه به حضور و مشارکت در فعاليت‌هاي بسيج است.

کاظمي با اشاره به نقش بسيج در تأمين امنيت و همبستگي ملي بيان داشت: به واسطه تجميع سلايق و ذائقه‌هاي گوناگون فکري در بسيج، مي‌توان بسيج را خلاق، توانمند و مکتب امنيت آفرين ناميد و با توجه به ظرفيت تعدد مذاهب و اقوام با همبستگي و يکپارچگي ملي و سرزميني مي‌توان امنيت پايدار را در جامعه ايجاد و نهادينه کرد.

وي مطرح کرد: در مواجه با چالش‌ها يا حل يک مسأله، ديدگاه‌هاي گوناگون وجود دارد و اين مورد براي من در حل اجراي مسائل پيش رو در بسيج تکرار شده است و گاهي اوقات منتج به درک مشترک مي‌شود و در مواردي هم در حل مسأله دچار ر‌ها‌شدگي شده است.

کاظمي با اشاره به نقش بسيج در حل مشکلات اجتماعي و اقتصادي عنوان کرد: ارتباط برون سازماني بسيج با دستگاه‌هاي و سازمان‌هاي مردمي به عنوان يک عامل مؤثر در حل مشکلات مجموعه‌ها و مردمي کردن اقتصاد و حضور مؤثر مردم در فعاليت‌هاي اقتصادي بايد در صدر برنامه‌هاي اقتصادي بسيج باشد تا يکنواختگي اجتماعي به وجود بيايد.

وي در پايان گفت: دو شرط اصلي موفقيت يک فرد با توجه به ترکيب علايق درمجموعه بسيج، شناخت دقيق مأموريت‌هاي بسيج و علاقه وانگيزه، نقشه راه جوانان براي قدم گذاشتن درمسير بسيج وبسيجي ماندن است.

انتهاي خبر/1020ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg