کد مطلب: 245720
کارلوس با يک مربي نام‌آشناي ليگ برتري در تيم ملي؛
پايان آرزوهاي بزرگ اسکوچيچ در تيم ملي فوتبال/ کي‌روش هفته آينده به ايران برمي‌گردد
تاریخ انتشار : 1401/06/16
نمایش : 729
کار تعيين تکليف تيم ملي فوتبال ايران به پايان رسيده و کارلوس کي‌روش به زودي به ايران باز خواهد گشت.

به گزارش  هفت چشمه به نقل از دانا؛ با انتخاب مهدي تاج به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال توسط اعضاي مجمع فدراسيون که در ادامه انتخاب مهدي محمدنبي به سمت نايب‌رئيسي اول فدراسيون را هم در پي داشت، بي‌ترديد مهم‌ترين بحث محافل فوتبالي به تغيير قريب‌الوقوع دراگان اسکوچيچ و بازگشت کارلوس کي‌روش رسيد.

از صحبت‌هاي رئيس منتخب مجمع فدراسيون فوتبال مشخص بود که وي نگاه مثبتي به تکرار همکاري با کي‌روش پرتغالي خواهد داشت و پالس‌هاي مثبت از سوي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال هم به شايعات دامن مي‌زد. با اين حال هيچ موضع‌گيري شفاف و دقيقي پس از نخستين نشست رسمي اعضاي هيأت رئيسه مشخص نشد.

پس از اين جلسه اما در يکي از رسانه‌هاي نزديک به فدراسيون فوتبال خبر پايان کار دراگان اسکوچيچ و قطعي شدن بازگشت کي‌روش به تيم ملي روي خروجي‌ها رفت. مصاحبه مهدي تاج با شبکه راديويي ورزش هم تقريباً موضع تلويحي فدراسيون را به افکار عمومي نشان داد که کسي موافق حضور اسکوچيچ نيست.

البته که تاج و اعضاي هيأت رئيسه فدراسيون پس از پيروزي در انتخابات حتي يک نشست غيررسمي هم با کادرفني تيم ملي برگزار نکردند تا در عمل به اسکوچيچ بفهمانند که او سرمربي موردنظرشان نيست. اين در حالي است که بيش از ۶ نفر از اعضاي هيأت رئيسه فعلي موافق برکناري وي و بازگشت کي‌روش با شرايطي خاص به فوتبال ايران بوده‌اند.

همين مسئله باعث شد تا اسکوچيچ نام تيم ملي فوتبال ايران را از بيوي اينستاگرامي‌اش پاک کند و به گفته حميد استيلي که سرپرست تيم هست، کار را بخواباند چرا که فدراسيون شأن و شخصيت وي را درک نکرده و ارزش وي را ندانسته. البته گفته‌هاي حميد استيلي دفاع از خودش هم هست، چرا که در صورت بازگشت کي‌روش جايي براي وي روي نيمکت تيم ملي نيست.

در حالي که پيش از اين گفته مي‌شد کارلوس کي‌روش با قرارداد ۹۰۰ هزار دلاري به تهران باز خواهد گشت، وي در تماس تصويري با تاج به دستمزد ماهانه ۵۰ هزار يورو تا پايان جام جهاني راضي شده و قرار است درباره ادامه همکاري با اين سرمربي پرتغالي پس از پايان تورنمنت قطر تصميم‌گيري به‌عمل بيايد.

نکونام در کنار کي روش

شنيده شده يکي از مربيان به‌نام ليگ برتري که برخي‌ها وي را جواد نکونام مي‌دانند، قرار است نقش دستياري کي‌روش را برعهده بگيرد. برخي شايعات حاکي از اين بوده‌اند که دراگان اسکوچيچ به فولاد خواهد رفت اما اين ماجرا چندان منطقي نيست چرا که فدراسيون به وي پيشنهاد تيم اميد را داده و اسکوچيچ نپذيرفته.

به نظر مي‌رسد نکونام تا پيش از اردوهاي تيم ملي در فولاد باشد و به محض برپايي اردو که با تعطيلي ليگ هم همراه هست به اتريش برود. نکونام در جام جهاني هم روي نيمکت تيم ملي خواهد بود و سپس باز هم به فولاد باز خواهد گشت تا کاري شبيه به آن چه کريم باقري در دوران اسکوچيچ مي‌کرد را انجام بدهد.

مشکل بعدي فدراسيون بحث رقم فسخ قرارداد و غرامت دراگان اسکوچيچ خواهد بود که صحبت‌ها تا مبلغي در حد ۳۰ ميليارد تومان هم شنيده شده اما با اظهارنظر قاطعانه روز گذشته وزير ورزش و جوانان، در واقع هيچ مشکلي پيش پاي فدراسيون نيست و وزارت از محل دولت اين امکان را فراهم خواهد ساخت که هم غرامت اسکوچيچ پرداخت شود و هم حقوق کي‌روش.

ديگر با قاطعيت مي‌توان گفت که کار تعيين تکليف نيمکت تيم ملي براي جام جهاني ۲۰۲۲ قطر به پايان رسيده و کارلوس کي‌روش پرتغالي در روزهاي ابتدايي هفته آينده به ايران باز خواهد گشت
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg