هوشنگ فولادي مسئول سازمان بسيج سازندگي چهارمحال و بختياري گفت:توجه به ظرفيت دامپروري و کشاورزي چهارمحال و بختياري از مهمترين راهکارهاي رفع بيکاري و رونق اشتغال در اين استان است، اگر دامداري را رونق دهيم علاوهبر اشتغالزايي و مهاجرت معکوس روستاييان از شهر به روستا، شاهد شکوفايي اقتصاد استان نيز خواهيم بود.
به گزارش
هفت چشمه، هوشنگ فولادي مسئول بسيج سازندگي استان چهارمحال و بختياري در گفتگو با خبرنگار
جهانبين نيوز ؛ بيان کرد:چهارمحال و بختياري داراي مشکلات بسياري بوده اما عمده نيازها و کمبودها در بخشهاي زيرساختي از جمله آبرساني کشاورزي و آب شرب روستايي است،در حاليکه اين استان از استان هاي آبخيز کشور به شمار ميرود اما 135 روستاي آن در حال حاضر آبرساني سيار ميشود که ميطلبد براي رفع اين چالش مسئولان برنامهريزي داشته باشند.
نرخ بالاي بيکاري از ديگر مشکلات و چالشهاي چهارمحال و بختياري
وي افزود: به نظر ميرسد بايد بين مسئولان مربوطه همافزايي، وحدت و همراهي بيشتري شکل گيرد چراکه استاني که داراي ظرفيتهاي خدادادي بيشماري است نبايد در رتبه نخست بيکاري کشور جاي گيرد.
فولادي اضافه کرد:توجه به ظرفيت دامپروري چهارمحال و بختياري از مهمترين راهکارهاي رفع بيکاري و رونق اشتغال است، اگر دامداري استان را رونق دهيم علاوهبر اشتغالزايي و مهاجرت معکوس روستاييان از شهر به روستا، شاهد شکوفايي اقتصاد اين استان نيز خواهيم بود.
وي بيان کرد:کشاورزي و به ويژه بهرهگيري از ظرفيت گلخانهها از ديگر راهکارهاي رفع بيکاري در استان به شمار مي آيد و در همين راستا ميطلبد به روستاييان تسهيلات مناسب و سهلالوصول پرداخت شود.
مسئول سازمان بسيج سازندگي استان با گلايه از همراهي نکردن برخي مسئولان استان افزود: مديريت ارشد استان در حالي که رييس ستاد پشتيباني از گروههاي جهادي است اما تاکنون يک جلسه در اين خصوص نداشته و انتظار ميرود اين همراهي تقويت شود،البته نبايد همکاري هاي خوب را هم ناديده گرفت ، دستگاههايي نظير منابع طبيعي و آبخيزداري که در کنار ما بوده اند و در همين راستا اداره کل منابع طبيعي استان يک هزار و 250 هکتار زمين براي کشت گياهان دارويي در اختيار گروههاي جهادي قرار داده است.
فولادي از اقدامات بسيج سازندگي در سال 1400 گفت و عنوان کرد: تفاهم نامه با کميته امداد امام خميني(ره) از ديگر همکاري هاي بين بخشي اين سازمان است که در اين رابطه به مناسبت سال جهش توليد تفاهم نامه اي به مبلغ 38 ميليارد تومان براي ايجاد اشتغال در قالب اعطاي تسهيلات منعقد شده است.
وي تصريح کرد: علمي کردن فعاليت هاي جهادي از مهمترين برنامه هاي اين سازمان بوده ، سند راهبردي در همين راستا تنظيم شده است که بر اساس آن فعاليت هاي جهادي طبق برنامه و بر اساس چشم انداز 5 ساله پيگيري مي شود.
فولادي بيان کرد: بجز مراحل قبلي که با تمام توان در خدمت نيازمندان و آسيب ديدگان از کرونا بوديم، در مرحله سوم کشوري اين رزمايش که همزمان با مرحله هفتم استاني بود مبلغ 55 ميليارد تومان کمک مومنانه از خيرين، سازمان بسيج مستضعفين، قرارگاه محروميت زدايي و قرارگاه خاتم الانبيا جمع آوري و توزيع شد. در اين مرحله 12 هزار بسته معيشتي بين نيازمندان در سطح استان توزيع شد.
وي از اعزام گروه هاي جهادي خبر داد و گفت: اعزام اردوهاي جهادي به مناطق محروم استان به ميزان 25 هزار و 400 نفر روز، اعزام گروه هاي جهادي تخصصي به مناطق محروم به ميزان 21 هزار نفر روز، اعزام گروه هاي جهادي حضرت قمربني هاشم به فرماندهي سردار فرمانده سپاه و معاونين به روستاي چين موگويي و اوره و بارز لردگان در 2 مرحله از جمله فعاليت هاي جهادگران و اقدامات اين سازمان است.
وي همچنين افزود:ضمن اينکه 2 هزار و 866 طرح عمراني و محروميت زدايي نيز در استان طي سالجاري اجرايي شده است، ساخت و ترميم خانه هاي محرومين، تعمير مسکن ناشي از سيل، خانه عالم، دارالقرآن، مدرسهسازي، ساخت و بازسازي مسجد، غسالخانه، آبرساني روستايي و کشاورزي، پل سازي و جاده سازي از جمله طرح هايي است که نهايي شده و به بهره برداري رسيده اند.
وي در راستاي همکاري با بسيج ادارات نيز عنوان کرد: ايجاد231 ميز خدمت با کمک بسيج ادارات، ايجاد طرح هاي اقتصاد مقاومتي در قالب 72 کارگاه، تشکيل صندوق هاي قرض الحسنه اشتغال زاي مردم محور شامل 494 صندوق، راه اندازي 25 تعاوني و ايجاد اشتغال در قالب کارگاه هاي خياطي، کشاورزي و خدماتي، تشکيل جلسات کارگروه اقتصاد مقاومتي و تنظيم سند و تنظيم 3 سند راهبردي براي اجراي طرح هاي مهار آبها و پلنهاي خورشيدي و حفظ جنگلها از ديگر اين فعاليت ها به شمار مي رود.
انتهاي پيام/1030 ج