به گزارش هفت چشمه، «عبدالرضا مصري»، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار سياسي شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ با اشاره به اينکه قانون مشخص کننده شکل کابينه دولت بوده و تعيين محتواي آن از اختيارات رئيس جمهور منتخب است گفت: براساس قانون رئيس جمهور منتخب بايد وزراي خود را انتخاب کرده و براي راي اعتماد به مجلس معرفي کند.
وي با اشاره به اينکه انتخاب وزراي دولت و اعضاي کابينه جزء حق و حقوق رئيس جمهور است ادامه داد: رئيس جمهور حق دارد براساس منطق خود وزرا را به مجلس معرفي کند و راي اعتماد به وزراي پيشنهادي حق مجلس است.
نايب رئيس مجلس با اشاره به اينکه متاسفانه در کشور ما تصور مي شود افراد مي توانند تحول آفرين باشند يا برعکس افراد هستند که مقصر مشکلات موجود هستند عنوان کرد: ما در کشورمان برنامه محور نيستيم و فردي کار مي کنيم از اين رو تمام قصور و تقصيرها را به گردن افراد مي اندازيم از اين رو مي گوييم يک نفر خوب است و يک نفر بد اما هيچ گاه نمي گوييم کدام برنامه خوب است و کدام برنامه خوب نيست.
مصري با اشاره به اينکه مدير توانمند و خوب کسي است که برنامه را به خوبي عملي کند عنوان کرد: 6 برنامه توسعه را در کشور مصوب کرده و پشت سر گذاشتيم و براي سال آينده بايد برنامه هفتم تهيه و تصويب شود اما متاسفانه برنامه ها مورد اجرا قرار نمي گيرد و اين افراد هستند که مورد قضاوت قرار مي گيرند.
وي طرح اين مسئله که در حوزه بهداشت و درمان شاهد هستيم که يک وزير طرحي مي آورد که سرنخي از آن در هيچ قانوني به چشم نمي خورد ادامه داد: چنين طرح هايي هزاران ميليارد هزينه براي کشور درست مي کند و بعد از پايان مسئوليت وزير مربوطه کار را رها مي کند و مي رود؛ اما برخي طرح ها در همين نظام سلامت مانند پزشک خانواده و سيستم ارجاع وجود دارد که سه دوره تکرار مي شود اما هيچ وزيري آن را اجرا نمي کند.
نايب رئيس مجلس با اشاره به اينکه تا زماني که کشور ما برنامه محور نشود افراد نمي توانند کاري انجام دهند عنوان کرد: بايد سيستم هاي اجرايي در کشور اصلاح شود و آقاي رئيسي در اصلاح سيستم ها در قوه قضائيه عالي عمل کرد و توانست در رابطه با قضات، اطاله دادرسي و ارتباط با مردم تحول جدي به وجود آورد.
مصري با اشاره به اينکه آقاي رئيسي در دوران مسئوليت خود در قوه قضائيه براي انجام ارزيابي درست از عملکرد خود در بخش هاي مختلف اقدام به بازديدهاي ميداني کرد گفت: آقاي رئيسي در يک اتاق نماند تا از طريق تلويزيون کلنگ بزند و افتتاح کند، چه ايرادي دارد وقتي مردم کرونا مي گيرند رئيس قوه قضائيه هم در معرض خطر قرار گيرد؟
وي درباره سهم خواهي هاي احتمالي براي چيدمان کابينه گفت: فشارها درباره کساني اعمال مي شود که به اشخاص گروه ها و يا به مراکز قدرت بدهکاري ها مالي و سياسي دارند و يا حتي درگير بدهکاري هاي طايفه اي و حزبي و گروهي هستند.
مصري با بيان اينکه همه روساي جمهور بعد از راي آوري مي گويند ما وابستگي نداريم ادامه داد: خوشبختانه آقاي رئيسي همان ابتداي تبليغات و قبل از راي آوري گفت که به هيچ گروه و جناحي وابستگي ندارد، از اين رو هيچ دِيني به گردن خود نگه نداشته است که بخواهد اين بدهي را به کسي پرداخت کند.
نايب رئيس مجلس با اشاره به اينکه کساني که بدهکار گروه هاي مختلف هستند در محافل خصوصي به راحتي فرافکني مي کنند ادامه داد: بسيار شاهد بوديم که روساي جمهور در محافل خصوصي عنوان کردند که فلان مسئول را فلان آقا به من تحميل کرد، اما آقاي رئيسي اين رويه را ندارد و هرگونه انتخابي صرفا به خودش برمي گردد.
وي با اشاره به اينکه آقاي رئيسي هيچ گاه در طول مسئوليت هاي خود اهل فرافکني و فرار از مسئوليت نبوده است تصريح کرد: آقاي رئيسي در رده ها و ارکان بالايي قوه قضائيه تغييري ايجاد نکرد اما چون برنامه محور بود با همان آدم ها برنامه هايش را پيش برد و اثرگذار بود از اين رو پيش بيني مي شود دوران خوب و درخشاني پيش روي کشور باشد.
مصري با اشاره به اينکه کشور اصولا از تيم هاي اقتصادي دولت ها ضربه خورده است گفت: اختلافات شديد بين تيم هاي اقتصادي هميشه به معيشت و اقتصاد کشور آسيب زده است، اما اگر محور کار اقتصادي دولت برنامه اقتصاد مقاومتي قرار گيرد و از حبس ديدگاه ها خارج شود و محور اقتصاد دولت سيزدهم قرار گيرد ظرف دو تا سه سال با گشايش هاي محسوس در کشور مواجه خواهيم شد.
انتهاي پيام/ک