يک روانشناس گفت: سکوهاي پرتاب براي فرد بهويژه جوانان ميتواند شامل تجارب مثبت و منفي اطرافيان، استفاده از کتابهايي که ايجاد انگيزه ميکند، داشتن مشاوران روانشناسي مناسب و استفاده از اساتيدي که در رشته خاصي که فرد قصد ورود به آن را دارد تجربه علمي و عملي دارد، باشند.
به گزارش
هفت چشمه، دکتر اصغري روانشناس در گفتوگو با
جهانبين نيوز؛ اظهار کرد: سکوي پرتاب موقعيتهايي است که ميتواند ايجاد انگيزه کند و يا فرصتهايي را بسازد.
وي افزود: اين پلها يا فرصتها ميتوانند زمينهاي باشند براي افراد چه جوان و چه ديگر سنين تا بتوانند به سمت اهدافشان گام بردارند.
اين روانشناس ادامه داد: سکوهاي پرتاب براي فرد بهويژه جوانان ميتواند شامل تجارب مثبت و منفي اطرافيان، استفاده از کتابهايي که ايجاد انگيزه ميکند، داشتن مشاوران روانشناسي مناسب و استفاده از اساتيدي که در رشته خاصي که فرد قصد ورود به آن را دارد تجربه علمي و عملي دارد، باشند.
اصغري عنوان کرد: حال مواردي که فرد براي موفقيت نبايد به سمت آنها برود چراکه ممکن است بهجاي سکوي پرتاب بهنوعي سکوي انهدام برنامههاي وي باشد، شامل کمک نگرفتن از فردي است که هيچ دانش يا تجربهاي از مسئله موردنظر ندارد، استفاده نکردن از منابع اطلاعاتي اشتباه که پايه و مرجع دقيق علمي ندارد مثل مطالبي که در فضاي مجازي مطرح ميشود و درنهايت مشورت با دوستاني که اطلاعاتي از موضوع خاص مدنظر ندارند.
وي خاطرنشان کرد: فردي که قرار است با آنها مشورت کنيم بايد باتجربهتر از ما باشند تا بتوانند نکات ضروري را در مسير تحقق اهداف و آرزوهايمان به ما ارائه کنند.
انتهاي پيام/1031ج