کد مطلب: 184149
رهبر انقلاب:
تحريم آمريکا عليه ملت ايران جنايت است/ بالا رفتن ارز دلايل امنيتي دارد تا اقتصادي
تاریخ انتشار : 1399/05/10
نمایش : 1412
رهبر معظّم انقلاب فرمودند:‌ تحريم‌هاي آمريکا در ظاهر عليه نظام جمهوري اسلامي است اما در حقيقت عليه ملت ايران و يک جنايت است.

به گزارش هفت چشمه؛به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در خجسته عيد قربان در سخنراني زنده تلويزيوني، ملت شريف ايران را به حضور پر نشاط و گسترده‌تر در مسابقه معنوي «کمک مؤمنانه به قشرهاي آسيب ديده و ياري مجاهدان سلامت» فراخواندند و با تشريح اهداف کوتاه‌مدت، ميان‌مدت و درازمدت امريکا در جنايت تحريم ملت ايران تأکيد کردند: دشمن به موازات جريان تحريم، جريان تحريف حقايق را هم دنبال مي کند اما به فضل الهي و با هوشياري، زيرکي و شناخت عميق ملت ايران از امريکا به هيچ کدام از اهدافش نرسيده و نخواهد رسيد و ايران عزيز با صبر و ثبات، تلاش بيشتر مسئولان براي حل مشکلات اقتصادي و معيشتي مردم و استفاده هرچه بيشتر از ظرفيت هاي داخلي به راه روشن خود ادامه خواهد داد.

ايشان درباره عزاداري ماه محرم نيز تأکيد کردند: همه سوگواران حسيني، هيأتها و مداحان موظفند به هرچه ستاد ملي مبارزه با کرونا اعلام مي‌کند، عمل کنند زيرا موضوع بسيار مهم است.

رهبر انقلاب با تبريک عيد سعيد قربان به ملت عزيز ايران، مسلمانان جهان و پيروان اديان ابراهيمي، دهه اول ذيحجه را دهه خاطرات پر شکوه و هدايتگر و دهه تضرع و توسل خواندند و افزودند: دهه دوم اين ماه پر برکت، با توجه به عيد سعيد غدير دهه ولايت است که اين موضوع از همه احکام الهي جايگاه برتري دارد چرا که ولايت تضمين کننده اجراي همه احکام الهي است.

ايشان افزودند: دهه سوم ذيحجه نيز با مناسبت‌هايي از جمله مباهله، دهه مهمي است که اميدواريم ملت دهه اول را به مبارکي و دو دهه بعد را آنچنان که موجب رضاي الهي و خوشبختي ملت است، سپري کنند.

حضرت آيت الله خامنه اي ديدارهاي مردمي را از دلخوشي ها و دلبستگي هاي پرجاذبه خود خواندند و خاطرنشان کردند: اين دشمن حقير اما بسيار خطير يعني کرونا اين دلخوشي را نيز سلب کرده است.

ايشان در همين زمينه افزودند: قرار بود اين ديدار به صورت تصويري با خدمتگزاران عرصه سلامت و کمک مؤمنانه انجام شود اما چون ستاد ملي مبارزه با کرونا گفته اجتماع بيش از ده نفر ممنوع است، متأسفانه اين ديدار تصويري هم ممکن نشد.

رهبر معظم انقلاب ايثارگري را از خصوصيات بارز ملت ايران برشمردند و افزودند: امروز نيز که مجموعه‌هاي درماني اعم از پزشکان، پرستاران و ديگر عوامل، با تمام وجود در خدمت بيماران کرونا هستند لازم است داوطلبان در کارهاي غيرتخصصي و عمومي به ياري آنان بشتابند.

رهبر انقلاب با اشاره به آسيب ديدن اقتصادي اغلب مردم در دوران کرونا افزودند: البته در اين ميان عده اي دچار آسيب ها و مشکلات جدي شده اند که بايد با گسترش نهضت کمک مؤمنانه مردمي، به کمک اين قشرها شتافت.

حضرت آيت الله خامنه اي با استناد به آيات قرآني، مردم را به حضور پرنشاط و فعال‌تر در اين مسابقه معنوي دعوت کردند و افزودند: سبقت در کار خير از دستورات مؤکد و مکرر الهي در قرآن مجيد است و موجب شوق و انگيزه ديگران به کارهاي خير نيز مي شود.

رهبر انقلاب اينگونه کارها را معناي واقعي انقلابي‌گري خواند و افزودند: اطعام ماه‌محرم نيز مي‌تواند با رعايت کامل دستورالعمل‌هاي بهداشتي به شکل کمک مؤمنانه به دست خانواده‌ها برسد.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تلاشهاي جدي علمي در کشور براي شناخت ويروس کرونا و راههاي مقابله و درمان آن افزودند: اينگونه تلاش ها در همه ابعاد بايد گسترش يابد.

رهبر انقلاب در بخش دوم سخنانشان، تحريم‌هاي امريکا را جنايتي بزرگ عليه ملت ايران برشمردند و افزودند: دشمن خبيث از اين تحريم‌ها که همه ملت را نشانه گرفته اهداف مختلفي دارد.

ايشان «خسته کردن و به ستوه آوردن ملت» را هدف کوتاه‌مدت تحريم‌ها برشمردند و گفتند: دشمن مي خواهد مردم را آشفته کند تا در خيابانها در مقابل حکومت بايستند به همين علت مدام از تابستان داغ سخن گفته و مي گويد اما اکنون خودشان به تابستان داغ مبتلا شده اند.

«ايجاد محدوديت و جلوگيري از پيشرفت کشور بخصوص در بعد علمي» هدف ميان مدت امريکايي‌هاست که رهبر انقلاب با تبيين آن گفتند: دشمن در درازمدت هم دنبال به ورشکستگي کشاندن و فروپاشي اقتصادي ايران است چرا که در آن صورت، ادامه حيات براي يک کشور، امکان پذير نخواهد بود.

حضرت آيت الله خامنه اي «قطع رابطه جمهوري اسلامي با مراکز و جريانهاي مقاومت در منطقه» را هدف جنبي امريکايي‌ها از تحريم ايران دانستند و در جمع بندي اين بخش از سخنانشان گفتند: به فضل الهي و با هوشياري ملت، دشمن در تحقق همه اين اهداف ناکام مانده و به قول ما ايراني‌ها شتر در خواب بيند پنبه دانه!

رهبر انقلاب افزودند: البته کشور دچار مشکلاتي است که بخشي از آن به تحريم‌ها، بخشي به ضعف‌ها و مديريت‌ها و بخشي هم به کرونا باز مي گردد اما همانگونه که شماري از انديشمندان و فعالان غربي هم به صراحت اعتراف مي کنند دشمن با همه شدت عمل خود نتوانسته به اهداف خود در جنايت تحريم دست يابد.

ايشان با تأکيد بر اينکه به موازات جريان تحريم، يک جريان «تحريف حقايق» و واژگون نشان دادن واقعيات هم وجود دارد، گفتند: هدف اين جريان، ضربه زدن به روحيه مردم و دادن آدرس غلط درباره علاج تحريم است.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به سخنان مداوم مقام‌هاي آمريکايي و تبليغات گسترده رسانه‌هاي وابسته به آنها براي واژگون نشان دادن واقعيات ايران افزودند: هدف دشمن، گرفتن نشاط و اميد از ملت بويژه جوانان است تا اينگونه القا کنند که کشور به بن بست رسيده و امکان حل مشکلات وجود ندارد.

ايشان تحريف واقعيات را خط ثابت تبليغاتي رسانه هاي غربي در طول چهل و يک سال گذشته خواندند و خاطر نشان کردند: در اين خط تبليغاتي، نقاط قوت به‌طور کلي انکار و يا در مورد آن سکوت مي شود اما اگر نقطه ضعفي باشد، دهها و حتي صدها برابر بزرگنمايي مي شود.

رهبر انقلاب اسلامي درخصوص آدرس غلط دادن براي رفع تحريم‌ها نيز گفتند: در اين خط تبليغاتي گفته مي‌شود اگر مي‌خواهيد تحريم‌ها برطرف شود، کوتاه بياييد و ايستادگي نکنيد و متأسفانه برخي در داخل هم اين آدرس غلط را تکرار مي کنند اما اين خط بر روي اکثريت ملت ايران با شناختي که از دشمن و غرض ورزي او دارند ، مؤثر نيست.

حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه جريان تحريف واقعيات به مقاصد خود نرسيده است، خاطر نشان کردند: اگر جريان تحريف شکست بخورد، قطعاً جريان تحريم هم شکست خواهد خورد، زيرا عرصه کنوني، ميدان جنگ اراده ها است و اگر اراده ملت ايران مستحکم باقي بماند، بر اراده دشمن غلبه خواهد کرد.

نکته ديگري که رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره کردند، استفاده ملت زيرک ايران از تحريم براي شکوفايي علمي کشور بود.

حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: با اينکه تحريم يک جنايت بزرگ است اما مردم بويژه جوانان، مسئولان، دانشمندان و فعالان سياسي از اين موضوع براي افزايش اتکاء به نفس ملي استفاده کردند.

رهبر انقلاب اسلامي در همين زمينه افزودند: توليد جت آموزشي و قطعات حساس و ظريف، راه اندازي چند هزار شرکت دانش بنيان، ساخت پالايشگاه ستاره خليج فارس به دست سپاه، اقدامات بزرگ در پارس جنوبي، طرح هاي وزارت نيرو در زمينه آب و برق، طرح هاي وزارت راه و توليدات شگفت انگيز دفاعي، همه در دوران تحريم انجام شده است.

حضرت ايت الله خامنه اي يکي ديگر از آثار دوران تحريم را تمرين جداسازي اقتصاد کشور از نفت برشمردند و گفتند: به علت آنکه نفت کشور کمتر فروش مي رود، جداسازي اقتصاد از نفت خام به‌طور طبيعي درحال روي دادن است که اين موضوع بايد با پيگيري دولت و مجلس به سرانجام برسد.

رهبر انقلاب اسلامي در پاسخ به اين سؤال مهم که «آيا تحريم ها قابل علاج است؟» گفتند: تحريم ها قطعاً قابل علاج است اما علاج آن، عقب نشيني و کوتاه آمدن در مقابل امريکا نيست زيرا عقب نشيني موجب پيشروي متجاوز مي شود.

ايشان افزودند: خواسته امروز آمريکا از ايران، کنار گذاشتن  کاملِ صنعت هسته اي، کاهش بسيار شديد توان دفاعي و رها کردن اقتدار منطقه اي است اما پذيرفتن اين خواسته‌ها قطعا موجب عقب‌نشيني آمريکا نخواهد شد و هيچ عقلي نيز حکم نمي کند که براي توقف متجاوز، خواسته هاي او را اجابت کنيم.

رهبر انقلاب اسلامي با اظهار تأسف از  تکرار حرف هاي دشمن مبني بر فايده نداشتن صنعت هسته اي از زبان عده اي در داخل گفتند:  صنعت هسته اي نياز قطعي فرداي کشور براي توليد برق است و امروز بايد به فکر فردا باشيم.

حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه با وجود خسارات فراوان برجام، اصل صنعت هسته اي حفظ شده است، درخصوص ادعاي آمريکايي‌ها براي مذاکره با ايران، خاطر نشان کردند: من علت مذاکره نکردن با امريکايي‌ها را بارها گفته ام اما برخي يا متوجه نمي شوند و يا وانمود مي کنند که متوجه نشده اند.

ايشان تأکيد کردند: هدف اصلي امريکايي‌ها از ادعاي مذاکره، گرفتن توانايي هاي حياتي ملت ايران است. البته رييس جمهور فعلي امريکا هم به‌دنبال برخي منافع شخصي و انتخاباتي است همچون استفاده تبليغاتي از مذاکره با کره شمالي.

مقام معظم رهبري با تأکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران با همه کشورها به جز آمريکا و رژيم جعلي صهيونيستي مذاکره مي کند، افزودند: علاج تحريم‌ها، عقب نشيني و مذاکره با دشمن نيست بلکه علاج واقعي آن، تکيه بر توانايي هاي ملي، وارد کردن  جوانان به ميدان و احياي ظرفيت هاي فراوان کشور، و در يک کلام عمل به ارکان اقتصاد مقاومتي  يعني درون زايي و برون گرايي است.

رهبر انقلاب اسلامي تاکيد کردند: ما امکانات و توانايي هاي داخلي و ظرفيت هاي بين المللي فراوان داريم که بايد با مديريت جهادي و تدبير واقعي، به فعليت در بيايند.

حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران دوستان مؤثري در دنيا دارد اما تکيه واقعي نظام اسلامي به خدا و مردم است، گفتند: تکيه بر امکانات و استقلال داخلي، هم دشمنان خارجي و هم بدخواهان داخلي دارد. آن کسي که براي منافع خودش حاضر است کالايي را که در داخل توليد مي شود، از خارج وارد کند، در واقع خيانت مي کند و با وجود تأکيدهاي مکرري که شده است اما همچنان واردات کالاهايي که در داخل توليد مي شوند، ادامه دارد.

آخرين نکته اي که رهبر انقلاب اسلامي درخصوص تحريم ها گفتند «دل نبستن به وعده هاي توخاليِ ديگران» بود.

حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: در سال ۹۷ و بعد از خروج آمريکا از برجام، متاسفانه کشور ماهها معطل وعده هاي اروپايي ها باقي ماند و اقتصاد کشور شرطي شد در حاليکه معطل کردن اقتصاد به وعده هاي ديگران، بسيار مضر است.

ايشان افزودند: اروپايي ها هيچ کاري براي مقابله با تحريم هاي آمريکا نکردند و آنچه که به نام اينستکس نيز مطرح کردند، بازيچه‌اي بود که محقق نشد.

رهبر انقلاب اسلامي در جع بندي اين بخش از سخنان خود تاکيد کردند: علاج تحريم ها فعال کردن ظرفيت هاي داخلي است که نيازمند مجاهدت است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش ديگري از سخنانشان با اشاره به گراني‌ها و مشکلات جدي خانوارها در تأمين معيشت، گفتند: کارهاي لازم براي رفع اين مشکلات را در جلسات خصوصي با مسئولان از جمله آقاي رئيس‌جمهور مطرح کرده‌ايم و باز هم به دستگاههاي مسئول تأکيد مي‌کنيم.

رهبر انقلاب اسلامي مسئله فوري در بخش اقتصاد را «مهار نوسان قيمتها، ايجاد ثبات در بازار و حفظ ارزش پولي ملي» دانستند و افزودند: اين حالتِ هر روز يک قيمت براي اجناس و افسار پاره کردن قيمت ارز براي کشور مضرّ است و افراد آشنا به مديريتهاي اجرايي معتقدند که اين مسئله با برخورد دستگاههاي اجرايي و در مواردي دستگاه قضايي قابل مهار است.

ايشان افزودند: در قضيه ارز، بانک مرکزي تلاشهاي زيادي انجام مي‌دهد که ان‌شاءالله موفق خواهد شد البته گزارش‌هاي مطمئني وجود دارد که دلايل سياسي، امنيتي در افزايش قيمت ارز بيش از دلايل اقتصادي مؤثر است که در اين صورت بايد با کساني که به اين آتش دامن مي‌زنند، جداً مقابله شود.

حضرت آيت الله خامنه‌اي مسئله «هدايت نقدينگي به سمت توليد» و همچنين «رفع موانع جهش توليد» را از ديگر اولويتهاي اقتصاد کشور خواندند و گفتند: عده‌اي از کارشناسان پيشنهاد کرده‌اند رؤساي سه قوه کارگروهي را براي شناسايي و رفع موانع توليد تعيين کنند.

رهبر انقلاب اسلامي اصلاحات اساسي در اقتصاد کشور را «اصلاح ساختار بودجه»، «اصلاح نظام بانکي»، «ارتقاء سرمايه‌گذاري و اشتغال» و «بهبود محيط کسب و کار» برشمردند و گفتند: اين موارد دو سال قبل و همزمان با تشکيل جلسه شوراي عالي هماهنگي اقتصادي به سران قوا ابلاغ شد که البته با وجود تلاشها پيشرفت قابل توجهي نداشته است البته مهم اين است که ما مي‌دانيم چه مي‌خواهيم و به دنبال چه برنامه‌اي هستيم.

ايشان، «صبر» و «ثبات» را دو نياز اساسي براي آينده کشور دانستند و با تأکيد بر اينکه بر اثر ايمان مذهبي و اعتماد مردم به نظام، ثبات ملت خوب است، افزودند: مسئولين هم بايد با کار جهادي، صبر و ثبات خود را نشان دهند و از ترديد و نگراني‌هاي مضرّ اجتناب کنند.

حضرت آيت الله خامنه‌اي، مشکلات دشمن اصلي يعني آمريکا را بسيار بزرگ و غيرقابل مقايسه با مشکلات ايران خواندند و با برشمردن مصاديقي از مشکلاتِ امروز آمريکا مثل فاصله طبقاتي عجيب، تبعيض نژادي، مشکلات اقتصادي و بيکاري‌هاي گسترده، مشکلات مديريتي در قضيه کرونا و مديريت اجتماعي ضعيف که منجر به بي‌رحمي‌ و قتل و شکنجه به دست پليس آمريکا مي‌شود، گفتند: امروز آمريکا در سطح دنيا منفور و منزوي است.

ايشان تأکيد کردند: حوادث جاري آمريکا آتش زير خاکستري است که شعله‌ور شده و اگرچه آن را سرکوب کنند اما دوباره شعله‌ور مي‌شود و نظام کنوني آمريکا را از بين مي‌برد چرا که فلسفه سياسي و اقتصادي اين نظام غلط و محکوم به نابودي است.

رهبر انقلاب اسلامي سخنان مکرر مقام‌هاي آمريکايي عليه ايران را نشان‌دهنده سردرگمي آنها دانستند و افزودند: مديريت آمريکا دچار سرگيجه و آشفتگي است. آمريکايي‌ها به دنبال پيدا کردن دشمن هستند بنابراين گاهي از ايران اسم مي‌برند و گاهي از روسيه و چين، اما امروز رژيم آمريکا دشمني بزرگ‌تر از ملت خود ندارد و همين دشمن آن رژيم را به زانو درخواهد آورد.

حضرت آيت الله خامنه‌اي با تأکيد مجدد بر صبر، ثبات و کار جهادي افزودند: دولت در اواخر دوران مسئوليت خود قرار دارد البته در طول اين ۷ سال هر چه توانستند تلاش کردند و در برخي بخشهاي دولت نيز واقعاً کارهاي خوبي انجام گرفت، پس از اين دولت هم، دولت تازه‌نفسي خواهد آمد که کارها را با جديت بيشتر دنبال کند.

رهبر انقلاب اسلامي در پايان سخنانشان به مسئله عزاداري در محرم اشاره و تأکيد کردند: در عزارداي‌ها معيار آن چيزي است که ستاد ملي کرونا اعلام مي‌کند. بنده هر چه آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصيه و تأکيد من به همه عزاداران، هيئات، منبري‌ها و مداحان نيز اين است که ضوابط ستاد ملي کرونا بايد رعايت شود، چرا که اگر همين مقدار مراقبت و کنترل هم سست شود، فاجعه‌اي بزرگ پديد خواهد آمد.

انتهاي پيام/ا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg