کد مطلب: 183942
کارشناس ارشد روانشناسي؛
انتشار پيامک همسرآزاري پيامدي جز افزايش نگراني ندارد/ جلوي عطسه‌هاي ترس را بگيريم
تاریخ انتشار : 1399/01/25 08:48:02
نمایش : 1404
پريسا فيروزي کارشناس ارشد روانشناسي، گفت: در روزهايي که حفظ سلامت افراد با ماندن در خانه تضمين شده، انتشار پيامک وزارت بهداشت در خصوص کودک و همسرآزاري پيامدي جز افزايش نگراني ندارد.
به گزارش هفت چشمه، کارشناس ارشد روانشناسي در گفت و گو با خبرنگار جهانبين نيوز، با بيان اينکه از لحاظ روانشناسي ريشه بسياري از مسائل و مشکلاتي که آدمي با آنها دست و پنجه نرم مي‌کند در مفهوم ترس نهفته است، بيان داشت: ترس به عنوان تنها دشمن دروني انسان تلقي شده و با نفوذ در زندگاني سبب تضعيف روحيه مي‌گردد.
 
پريسا فيروزي ناتواني در کسب آرامش، اضطراب و هراس، تضعيف سيستم ايمني بدن، افسردگي و عدم اعتماد به نفس را مهم ترين اثرات ترس در زندگي دانسته و گفت: خطر ابتلا به بيماري رواني و مشکلات روان‌شناختي بيشتر از خطر جسمي آن است و نمي‌توان با ترس به دنبال راهکار پيشگيري بود.
 
وي با بيان اينکه براي رهايي از کرونا امروز بيش از هر چيز جامعه نياز به آرامش دارد، افزود: التهاب رواني و گسترش اضطراب و استرس در بين افراد در پيشگيري از ابتلا به اين بيماري ويروسي و شيوع آن در جامعه کارآمد نيست و مي‌تواند در آينده عواقب بد رواني بر جاي بگذارد.
 
اين مدرس دانشگاه گفت : دانش جهاني درباره راهکارهاي پيشگيري و درمان ويروس کرونا محدود است و وقتي ما خطري را به طور کامل نمي‌شناسيم، نمي‌دانيم چطور بايد از خودمان در برابر آن مراقبت کنيم و اين مهم ترس در افراد را افزايش مي‌دهد.
 
فيروزي رفتارهاي غلط رسانه‌اي، بزرگ‌نمايي خطر در فضاي مجازي، شايعه پراکني‌ها، کنترل نکردن هيجان و وسواس بيش از حد را عواملي برشمرد که اين روزها آرامش رواني مردم و جامعه را هدف قرار داده است.
 
وي افزايش کاربرد شبکه‌هاي اجتماعي را ديگر عامل افزايش اضطراب و ترس در بين کاربران دانست و گفت: متأسفانه اين روزها برخي کاربران آگاهانه و يا از روي غفلت با انتشار پست‌هاي اينستاگرامي و توييت کردن محتواي ناسالم ترسشان را چند برابر و با ديگران به اشتراک مي‌گذارند.
 
کارشناس ارشد روانشناسي افزود: همان‌طور که براي جلوگيري از ابتلا به اين بيماري ويروسي بايد مراقب باشيم کسي به سمت ما عطسه يا سرفه نکند، به همان اندازه هم بايد مراقب باشيم کسي ترس‌هاي اضافه‌اش را به ما سرايت ندهد.

فيروزي با بيان اينکه انسان‌ها همان‌قدر که در زندگي روزمره مديون شجاعت هستند، به ترس هم وامدارند، افزود: همين ترس بوده که ما فهميديم براي پيشگيري از ابتلا به ويروس کرونا بايد در خانه بمانيم، فاصله گذاري اجتماعي را رعايت و از سفرهاي غيرضروري خودداري کنيم.
 
استراتژي دولت، تلاش براي حفظ سلامت، جان و آرامش رواني مردم باشد
 
کارشناس ارشد روانشناسي، گفت: در شرايطي که حفظ سلامت افراد با ماندن در خانه تضمين شده و اين مهم کاهش آمار افراد مبتلا و افزايش صميميت خانوادگي را به دنبال داشته، انتشار پيامک وزارت بهداشت در خصوص کودک و همسرآزاري پيامدي جز افزايش نگراني ندارد.
 
فيروزي با بيان اينکه در روزهاي کرونايي، استراتژي و تلاش دولت بايد بر حفظ سلامت، جان و آرامش رواني مردم تأکيد داشته باشد، افزود: آنچه از آن غفلت مي‌شود نوع برخورد با موارد احتمالي کودک و همسرآزاري و راه درست مقابله با تنش‌هاي خانوادگي است.
 
وي توسعه اقدامات فرهنگي، تربيتي و افزايش آموزش‌هاي مشاوره‌اي و روانشناسي از طريق ايجاد زمينه ارتباط خانواده به صورت مستقيم  يا مجازي با متخصصين را بهترين روش براي مقابله با موارد احتمالي کودک و يا همسرآزاري عنوان کرد.
 
اين مدرس دانشگاه در پاسخ به سوال راهکارها براي حفظ آرامش و سلامت رواني مردم و جامعه، گفت: سعي کنيم همه چيز را به فاجعه تبديل نکنيم و در توضيح مشکلات، قبل از صحبت کردن به آنها فکر کرده و سريع نگراني را به ديگران منتقل نکينم.
 
وي ايجاد محيطي امن و آرام در خانه و خواندن نقل قول‌هاي آرامش‌بخش را ديگر راهکار براي رسيدن به آرامش در روزهاي کرونايي عنوان و اضافه کرد: حواسمان را از مسائل روزمره پرت کرده و با فکر کردن به چيزهايي که در زندگي دوست داريم، تسلط و کنترل بر اوضاع را در دست بگيريم.
 
 
انتهاي پيام/1030ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg