کد مطلب: 172549
عضو کميسيون تلفيق بودجه ۹۷ در گفت‌وگو با دانا خبر داد:
تخصيص 50 هزار واحد مسکن مهر نيمه تمام به کميته امداد/ مخالفت تمام قد مجلس با افزايش قيمت حامل هاي انرژي/ 80 درصد صادرات کشور تنها به 10کشور است
تاریخ انتشار : 1396/10/19 11:47:08
نمایش : 2054
عضو کميسيون تلفيق بودجه ۹۷ با اشاره به لايحه بودجه سال 97 و نکات موجود در اين لايحه اظهارداشت: در بحث لايحه بودجه سال 97 با توجه به تنگناهاي اقتصادي کشور دولت پيشنهادهايي را در اين زمينه از قبيل افزايش قيمت حامل هاي انرژي داده بود که اين امر با مخالفت شديد نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي واقع شده است.

به گزارش هفت چشمه، شهباز حسن پور بيگلري، عضو کميسيون تلفيق بودجه ۹۷ در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ با اشاره به لايحه بودجه سال 97 و نکات موجود در اين لايحه اظهارداشت: در بحث لايحه بودجه سال 97 با توجه به تنگناهاي اقتصادي کشور دولت پيشنهادهايي را در اين زمينه از قبيل افزايش قيمت حامل هاي انرژي داده بود که اين امر با مخالفت شديد نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي واقع شده است.

 

وي همچنين در ادامه با اشاره به حمايت مجلس از صادرات در لايحه بودجه سال 97 کشور گفت: حمايت از صادرات در لايحه بودجه سال 97 يکي از مهم ترين اهداف مجلس مي باشد؛ چرا که يکي از زمينه هاي ايجاد اشتغال در کشور توسعه صادرات و تشويق مردم به صادرات است.

 

عضو کميسيون تلفيق بودجه ۹۷ ادامه داد: لازمه توسعه صادرات در کشور وجود کارخانه‌ هاي توليدي در کشور و رشد توليد در کشور است ؛ در اين حالت مي توانيم صادرات را در کشور افزايش دهيم؛ از سال 88 تشويقي صادرات در کشور قطع شده است و اين امر موجب کاهش صادرات در کشور شده است.

 

 حسن پور همچنين با بيان اينکه بيش از 80 درصد صادرات کشور تنها به ده کشور صورت مي پذيرد بيان داشت: 80 درصد صادرات کشور تنها به ده کشور است. در صورتي که روبط سياسي و بين المللي ايران با بيش از 20 کشور است. بايد سياست خارجي کشور در راستاي سياست هاي اقتصادي کشور روابط اقتصادي با ساير کشور ها را نيز توسعه دهد تا کالاهاي توليدي داخل کشور را به آنها نيز صادر کنيم.

 

وي افزود: اگر مي خواهيم مشکل اشتغال را در کشور حل کنيم بايد به سمت اقتصاد توليدي حرکت کنيم، تا جايي که بتوانيم محصولات داخلي را به ساير کشور ها صادر کنيم ؛ تمام اين موضوعات در بررسي لايحه بودجه سال 97 در دستور کار کميسيون و نمايندگان قرار گرفته است.

 

نماينده مردم سيرجان در مجلس شوراي اسلامي پايان با اشاره به تخصيص 50 هزار واحد مسکن مهر نيمه تمام به کميته امداد اظهارداشت: سال بعد 50 هزار واحد نيمه تمام مسکن مهر در اختيار کميته امداد قرار مي گيرد تا با تکميل آنها مدد جويان کميته امداد صاحب خانه شوند و مشکل مسکن 50 هزار خانوار حل شود.

 

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg