قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره) گفت: بحث از سازه اي است که قرار است قرن ها باقي بماند و تا 500 يا 1000 سال آينده استوار باشد و انشالله بقاي اين نظام نيز همزمان با آن جاري باشد. اميدوار هستيم اين مکان محلي براي تجلي عظمت نام امام خميني(ره) و تجمع مردم باشد.
به گزارش
هفت چشمه، حميد انصاري قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره) در گفتوگو با خبرنگار
شبکه اطلاع رساني راه دانا در پاسخ به انتقادات مطرح شده نسبت به ساخت و سازهاي حرم امام(ره) اظهار داشت: تا به امروز هيچ اعتراضي نسبت به اين مسئله نشده و فقط صحبتهايي مطرح شد و برخي نيز با انگيزه هاي خاص به اين مسئله دامن زدند
.
وي در ادامه با بيان اينکه همه مردم در انتظار بودند تا حرم امام(ره) ساخته شود، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب بلافاصله پس از رحلت امام راحل فرمودند که نام امام خميني(ره) همه جا با نام انقلاب عجين است و انقلابي به اين عظمت انجام شده و اين انقلاب خيمه گاهي نياز دارد که هم محل تجمع ميليوني و سالانه مردم باشد که انشالله اين تجمع را در روز 14 خرداد خواهيم ديد.
انصاري همچنين خاطرنشان کرد: بحث از سازه اي است که قرار است قرن ها باقي بماند و تا 500 يا 1000 سال آينده استوار باشد و انشالله بقاي اين نظام نيز همزمان با آن جاري باشد. اميدوار هستيم اين مکان محلي براي تجلي عظمت نام امام خميني(ره) و تجمع مردم باشد.
وي در ادامه يادآور شد: متاسفانه يک مقايسه مع الفارغ و بي ربط انجام شده که ساده زيستي امام(ره) را با حرم ايشان مورد مقايسه قرار مي دهد.
مگر امام(ره) زنده هستند که بخواهند از اين حرم استفاده کنند. برخي آن را با کاخ مقايسه کرده اند آيا اين ظلم به امامان نيست که ما حرم آنها را با کاخ سلاطين مقايسه کنيم. اينها تجلي عشق و ارادت مردم و کساني است که مي خواهند به بزرگداشت امام(ره) بپردازند. بنابراين اين حرم هرچه مجلل تر باشد نشانه عشق به امام (ره) است.
قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره) گفت: از نظر اقتصادي حرم هاي ائمه و حرم امام رضا(ع) نيز براي کشور اهميت دارند. مردم امروز اين حرم ها را بزرگترين سرمايه ملي مي دانند و کشورهاي ديگر به چنين اماکني غبطه مي خورند. اگر قرار باشد يک فضايي داشته باشيم که هيچ يک از المان هاي معماري اسلامي در آن نباشد، چگونه مي توان يک مکان گردشگري که سالانه ميليون ها نفر در آن حضور يابند را داشته باشيم.
انصاري افزود: قرار است مرکز هويت انقلاب اسلامي که به نام امام خميني(ره) هست و خانه تجلي عشق مردم به حساب مي آيد با هدايت هاي بزرگان و مسئولان نظام و رهبري و با بالاترين و مرتفع ترين امکان ايجاد شود. بنابراين اين نقدهايي که مي شود ناشي از کوته فکري هاست.
قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره) تصريح کرد: امام خميني(ره) احياگر فرهنگ عاشورا و ائمه اطهار بود و شخصيتي بي بديل و منحصر به فرد است و حرم ايشان نيز بايد در عظمت ايشان باشد.
وي در خصوص محل تامين بودجه ساخت و ساز حرم بنيان گذار کبير انقلاب اسلامي، عنوان کرد:
محل تامين هزينه هاي ساخت حرم امام خميني(ره) کمک هاي مردمي، نذورات، دولت ، مجلس و حرکت هايي بود که مسئولين حرم انجام دادند. در اين مسير همه کمک کردند تا اين بنا شکل گرفته و تداوم يابد.
انصاري همچنين خاطر نشان کرد: اينجا نماد شهري است که به لحاظ فرهنگي و پژوهشي فعاليت دارد و در حال حاضر 55 هزار دانشجو در جوار حرم امام(ره) به تحصيل اشتغال دارند.
وي در ادامه اظهار داشت: ساختمان ساخته شده در حرم امام خميني(ره) به گرد پاي بسياري از سازه هايي که همين الان براي امام زاده هايي که حرکت و نقش آنها قابل قياس با نقش امام راحل نيست، نمي رسد. از حرم حضرت عبدالعظيم(ع) گرفته تا شاهچراغ و ... بزرگاني هستند که حرم آنها مي بايست مجلل باشد تا بزرگداشت نام آنها باشکوه برگزار شود.
قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار امام خميني(ره) همچنين اظهار داشت: امام خميني(ره) فردي است که بيش از 300 هزار شهيد جان خود را تقديم ايشان کردند و جاي دارد که نام و ياد ايشان در بالاترين سطح باشد. هر کس هم که نمي تواند اين مسائل را تحمل کند يا از حسادت اوست يا از ناداني.
انتهاي پيام/