کنفرانس ملي رودخانه کارون با مشارکت دانشگاه هاي استان خوزستان و چهارمحال و بختياري برگزار مي شود.
به گزارش
هفت چشمه، اين کنفرانس از 6 لغايت 8 اسفند ماه 1393 در اهواز به دبيري دکتر مهدي قمشي و با حضور و سخنراني مسئولين کشوري مانند مهندس عليرضا دائمي، معاون وزير نيرو(معاونت امور اقتصادي و برنامه ريزي وزارت نيرو)،نماينده سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي کشور و مدير کل امور حقوقي سازمان امور اراضي کشور برگزار مي گردد.
اگرچه مسئولين ادرات و سازمان هاي استان خوزستان و چهارمحال و بختياري نيز در اين کنفرانس حضور و سخنراني مي نمايند که مي توان به سخنراني مدير عامل شرکت آب منطقه اي استان چهارمحال و بختياري، رياست محترم سازمان جهاد کشاورزي استان خوزستان، معاون بهره برداري کشاورزي شرکت توسعه نيشکر و صنايع جانبي و مدير کل اداره حفاظت محيط زيست استان چهارمحال و بختياري اشاره نمود.
در بخش سخنراني مطالعات دانشگاهي، نماينده 5 دانشگاه استان خوزستان و چهارمحال و بختياري، پژوهش هاي صورت گرفته مرتبط با بررسي پتانسيل ها و چالش هاي رودخانه کارون در اين پنج دانشگاه را ارائه مي نمايند که مي توان به سخنراني دکتر مسعود صدري نسب، رياست دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر(نماينده دانشگاه در کنفرانس) و دکتر سيد محمد کاشفي پور، معاون آموزشي دانشگاه شهيد چمران اهواز(نماينده سخران دانشگاه در کنفرانس) اشاره نمود.
اين کنفرانس داراي محورهاي زير مي باشد:
الف) بررسي کيفيت آب و آلودگي رودخانه کارون
(تحت نظر تخصصي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر)
ب)فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در طرح احياي 550 هزار هکتار از اراضي طرح کشاورزي مقام معظم رهبري
پ)مديريت فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در توسعه کشاورزي، صنعت و انرژي پايدار
ت) فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در توسعه کشت و صنعت نيشکر و بررسي تاثيرات منفي کشت و صنعت نيشکر بر رودخانه کارون و راهکار هاي پيشگيري از ايجاد و حل بحران
ث) فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در توسعه منطقه آزاد اروند
ج)فرصت ها و پتانسيل هاي گردشگري رودخانه کارون
(تحت نظر تخصصي پژوهشکده گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور)
چ) فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در تعديل اقليم منطقه
ح)فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون در توسعه کلانشهر اهواز و شهرهاي هم مسير
خ) ايده هاي خلاقانه و مبتکرانه در به کارگيري فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون
د) شيوه هاي آموزش مردم و مسئولين در به کارگيري فرصت ها و پتانسيل هاي رودخانه کارون و جلوگيري از آلودگي هاي محيط زيستي رودخانه کارون از طرف شرکت ها، کارخانه هاي صنعتي و بيمارستان ها
اين کنفرانس که به صورت فراخوان مقاله اي برگزار مي گردد و مقالات پذيرفته در مجلات علمي-پژوهشي مانند فصلنامه علمي- پژوهشي برنامه ريزي منطقه اي و مجله
JOURNAL OF FUNDAMENTAL AND APPLIED LIFE SCIENCESچاپ مي شوند و در پايگاه هاي مانند پايگاه
ISC، پژوهشگاه علوم وفناوري اطلاعات ايران و
SIDنمايه مي شوند و تحت مجموعه مقالات کنفرانس داراي شاپا منتشر مي گردند.
نظارت علمي اين کنفرانس با نظارت اساتيد و پژوهشگران دانشگاهي در کنار مسئولين ادرات و سازمان ها که غالباً شخصيت هاي دانشگاهي مي باشند، انجام مي گردد که مي توان به دکتر هشنگ حسوني زاده نائب دبير کنفرانس و دبير کميته علمي کنفرانس اشاره نمود.
جهت اطلاعات بيشتر به وب سايت کنفرانس مراجعه فرماييد:
www.karoon1393.ir